Een kopje warmte

Koffie... Een moment om tot rust te komen, de batterijen weer op te laden, om van te genieten samen met vrienden en collega’s of lekker op je eentje. Zacht en fruitig, heerlijk romig, pittig zwart of licht en puur. Een opkikker in de ochtend of pure ontspanning na de middag. Koffie is er voor elk moment!

Authentiek

The Sunday Roast is een kleine ambachtelijke branderij in het Limburgse Haspengouw die zich onderscheidt door haar flexibele en persoonlijke aanpak. De koffie wordt pas gebrand na bestelling waardoor de bonen steeds kraakvers kunnen geleverd worden. Dankzij deze werkwijze kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

 

De koffies die we aanbieden werden zorgvuldig geselecteerd op smaak, aroma en body. Iedere koffiesoort heeft een heel eigen karakter en vraagt om een andere manier van roosteren. Door de ambachtelijke brandwijze wordt met de nodige tijd en aandacht het beste uit elke boon naar boven gehaald. Je proeft het verschil!

 

Filosofie

The Sunday Roast is ontstaan vanuit een behoefte aan milde, smaakvolle koffie waarvan je weet waar die vandaan komt en hoe die wordt gemaakt. Na een verkenningstocht langsheen enkele goede Belgische koffiebranderijen kregen we letterlijk de smaak te pakken om zelf koffie te branden.

 

Liesbeth Van Gysegem volgde een beroepsopleiding tot koffiebrander en specialiseerde zich in lichte tot medium gebrande Single Origins en Blends met een heerlijke zachte volle smaak. The Sunday Roast staat garant voor eerlijke en kwaliteitsvolle koffie die op ambachtelijke wijze werd gebrand. Het is onze ambitie om voor elke klant een geschikte koffie volgens persoonlijke smaak te kunnen aanbieden.